Svejsning i aluminium og stål

✓ ​Gode priser

Vi garanterer konkurrencedygtige priser og høj service.

✓ Stor ekspertise

Vi har stor erfaring i fremstilling af aluminiums dæksler

✓ ​Specialister

Vi er certificeret i svejsnings af stål, rustfrit stål og aluminium 

✓ ​Vundne priser

Vi er meget stolte over at have vundet Børsens Gazelle pris i 2018.

Har du brug for professionel hjælp til svejsning i aluminium, er du kommet til det rette sted. Hos ProWelding kan vi tilbyde TIG-svejsning i aluminium til ethvert formål. Vi udfører enten vores svejsearbejde på vores eget værksted eller ude hos vognmanden i for eksempel Herning, Silkeborg eller i det øvrige Midtjylland.

Vi kan udføre alle former for svejsning i aluminium og stål

Aluminium er et alletiders materialer til fremstilling af blandt andet brønddæksler, råvandsstationer, bunde i lastbiler og lignende. Vi kan også tilbyde fremstilling af blandt andet køreramper til containere i aluminium med en belastning på ca. 4 tons.

Vi arbejder med stort set alle typer stål samt naturligvis svejsning i aluminium og rustfri stål, som er vores speciale. Vores kompetencer dækker alle former for svejsning.

Vi tilbyder også certifikatsvejsning i form af både TIG-svejsning og CO2-svejsning.

Få hjælp til håndteringen af din opgave

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og derfor stiller vi også gerne vores mangeårige ekspertise og brede kompetencefelt til rådighed, så du kan få det ønskede resultat til den aftalte pris. Vi kan blandt andet hjælpe dig med: 

  • Rådgivning
  • Projektering
  • Tegninger
  • Myndighedsspørgsmål
  • Tilladelser


​Kontakt os og hør mere om TIG-svejsning eller få et godt tilbud

Har du nogle spørgsmål omkring vores priser, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores TIG-svejsning, hører vi meget gerne fra dig. Det gælder naturligvis også, hvis du har en konkret opgave med svejsning af aluminium, som du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på, eller hvis du har brug for rådgivning. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon: 97 14 07 08 // mobil: 20 66 07 08, men du er også velkommen til at skrive til vores e-mail mail@prowelding.dk hvis du foretrækker det.​

Kontakt os​ for et uforpligtende tilbud

​Kontakt os gerne med spørgsmål, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi hjælper dig igennem dit projekt

Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed og bistår i alle faser, herunder rådgivning, projektering, tegning og produktion.